KREATIV DAGBOG

Kreativ Dagbogskurserne er et værktøj til at arbejde med alle følelser. Den Kreative Dagbog arbejder blidt, og løsner nænsomt op for dine glemte eller undertrykte følelser, så du kan finde dig selv igen.

Mens vi vokser op lærer vi, at der er følelser vi helst skal undgå så som: Vrede, sorg, frygt, depression og forvirring. Følelser kan også være kønsbestemt fx drenge græder ikke, pæne piger skaber sig ikke. Dvs. vi lærer at undertrykke disse følelser og dermed mister vi fornemmelsen af disse følelser og dermed den del af os selv. Følelser er vigtige for vores fysiske og psykiske velbefindende. Den Kreative Kunstdagbogs metode, er en kraftfuld metode til at rumme disse undertrykte eller glemte følelser. Selv smerter i kroppen kan fortælle os hvilke følelser vi undertrykker.

I arbejdet med den Kreative Kunstdagbog arbejder du med højre og venstre hjernehalvdel. Hjernehalvdelene arbejder sammen, så din venstre hjernehalvdel hjælper din højre hjernehalvdel med, at udtrykke sig. Dette gøres ved, at arbejde med begge hænder.

Vi arbejder med forskellige materialer så som ler, collage, tusch, maling, akvarel og der arbejdes med materialerne med begge hænder, fremstilling af masker, visuel kunst, bevægelse og musik. Målet er ikke at skabe smuk kunst og det kræver derfor ingen kunstneriske evner for, at deltage.

Nina R. Kledal er, som den eneste i Danmark, oplært i metoden af Lucia Capacchione, som har udviklet metoden. Lucia Capacchione er autoriseret kunstterapeut og phd. i psykologi.

Image

Kurset handler om at give dig konkrete øvelser der forøger din livskvalitet, og gør dig mester i dit eget liv.

Kreativ Kunstdagbogskurserne forløber over 12 gange.