Livsforskelle

Gennem vores liv møder vi forskellige udfordringer, og nogle af disse udfordringer gør os klogere og stærkere, mens andre tærer for meget på os. Nogle gange resulterer det i en følelse af nedtrykthed, stress, angst eller måske udvikler det sig til en depression. Det er forskelligt hvad vi oplever og hvordan vi oplever sådanne situationer. Det er hvad livsforskelle handler om. I Livs- og Læringsinstituttet hjælper vi børn, unge og voksne med at finde tilbage til sig selv. Nogle af vores kunder beskriver det som at komme ud af tågen, og andre får en følelse af at blive sig selv igen, og andre igen føler de er sluppet af med følelsesløsheden. Vi tilbyder dig forskellige muligheder, for at arbejde med dine livsforskelle. Vi kan skræddersy et program særligt til dig eller du kan vælge at deltage på et hold. Du kan vælge kun at arbejde med Den Kreative Kunstdagbog, men vi har også lavet en helt særlig sammensætning af kurser, hvor man både arbejder med Den Kreative Kunstdagbog, meditation og Qigong øvelser. Dette spændende program er en kombination af Den Kreative Kunstdagbog, der arbejder med øvelser der accepterer og giver plads til dine følelser og bliver talerør for din underbevidsthed. Vi arbejder også med et kursus i meditationer der giver ro, velvære og aktiverer din hjerne og dit nervesystem, samt Qigong øvelser, der styrker og skaber balance i din krop og i dit sind. Et fantastisk program der hjælper dig til at finde dig selv igen og giver dig nyt mod på livet.

This image for Image Layouts addon

Udfordringer
I livet

For at forandre børn, unge og voksnes udfordringer i livet, arbejdes med Qigong, den kreative kunst dagbog og meditation.
Der arbejdes med en sikker og tryg metode, der giver ro i sindet og i kroppen, og som giver barnet, den unge eller den voksne en følelse af at være mester i eget liv.

Forløbene tilbydes som eneundervisning og som holdundervisning.

Instituttet tilbyder undervisning i Qigong, Kreativ Kunstdagbog og meditation, både som separate kurser og som samlede forløb.

Ønsker du at vide mere?

Du kan læse mere om de forskellige kurser og metoder i linkene her.
Hvis du gerne vil vide mere om livsforskelle og kriser er der meget information på nettet, der kan give god indsigt og forståelse.
Her kan blandt andet nævnes disse: